Op wandelafstand van stad en zee…

 

BLANKENBERGE

Gemoedelijkheid en plezier staan hoog in het vaandel van Blankenberge. U kan er eens heerlijk genieten van een cocktail op het strand in één van de gezellige strandbars of bijpraten met vrienden in één van de vele bistro’s. U kan uzelf en de anderen vermaken met enkele rondjes in de Lustige Velodroom, het onderwaterleven bewonderen in Sea Life Blankenberge, bowlen en/of een hapje eten en meer bij BOWL INN (800m. van de camping) met zijn zestien professionele bowlingbanen, poolbiljart, indoor petanqueterreinen, videogames en videowalls, een gokje wagen in het Casino, indoor minigolfen bij Goolfy en zoveel meer.

Gezinsparadijs

Blankenberge is de ideale badplaats voor gezinsvakantie. Een breed strand en allerlei attracties maken het stadje aantrekkelijk voor de kinderen, gezellige winkelstraatjes en een waaier strandbars en terrasjes hebben hetzelfde effect op de volwassenen.

Pier

Ook is er natuurlijk de echte Blankenbergse Pier, een promenade die de wandelaar 350m de zee in brengt, uniek aan de Belgische Kust. Naast het prachtige uitzicht, biedt de Pier u ook een panoramische terras. Een lichte lunch, een zoet intermezzo of een lekker diner? Belgium pier brasserie presenteert heerlijke gerechten, steeds bereid met dagverse ingrediënten.

Haven

Blankenberge beschikt over een stemmige vissershaven en een jachthaven. Uniek is dat de aanvaargeul afgebakend is door twee staketsels, die ver in zee gaan en van waarop de wandelaar de schepen van dichtbij kan zien binnenvaren.

In de buurt

De camping is de ideale uitvalsbasis voor daguitstappen naar steden zoals Brugge, Knokke, Lissewege, Oostende, Gent, Damme, Sluis, natuurpark Het Zwin, PLOPSA LAND en nog vele andere attracties en dorpjes.